Vi er gået vinteren i møde. I denne kolde tid lider rigtig mange hunde af tørre og sprækkede trædepuder. Dette skyldes blandt andet vind og vejr, men det skyldes også alt det salt, som vi mennesker spreder på veje, cykelstier og fortove.

Hundens poter er vigtige

Hunden er ekstremt afhængig af sine poter, det et derfor vigtigt, at du som ejer holder øje med dem hver dag. Det er især trædepuderne der er udsat, da de konstant har kontakt med det underlag, som hunden går på. Trædepuderne er bygget op af meget tyk og hård hud med fedtpuder neden under. Trædepuderne er derfor en vigtig del af poterne som er med til at gøre, at hunden kan gå på forskelligt slags underlag.

Du kan forebygge revner og sprækker i trædepuderne. En tør og revnet trædepude kan være meget smertefuld for hunden. Det er derfor vigtigt at du sørger for at pleje trædepuderne jævnligt. Du bør  enten skylle hundens poter med rent vand eller tørre dem med en fugtig klud, hvis den har været i kontakt med vejsalt.

Vi anbefaler Pet Head potecreme til din hunds trædepuder. Cremen er meget velegnet til pleje og forebyggelse af tørre trædepuder, samtidig med at din hunds trædepuder får optimal pleje.  Hvis uheldet har været ude, og din hund allerede har tørre og sprukne trædepuder, så er cremen med til at lindre, dulme og hele sprækkerne. Som det ses, når man klikker på linket, så har Pet Head potecreme fået rigtig fine anmeldelser af forbrugerne. Den er kendt for dens plejende egenskaber og samtidig er den fremstillet af naturprodukter.

Du kan læse mere om Pet Head potecreme Her!

Det er bedre at forebygge end at behandle

Det er selvfølgelig altid bedre at forebygge skader end at skulle behandle dem. En trædepude med revner er mere udsat for infektioner. Derudover er det meget smertefuldt for hunden, især hvis der kommer vejsalt ind i revnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.