I Danmark er det som hundeejer lovpligtigt, at have sin hund ansvarsforsikret. Alligevel viser undersøgelser at op til 20 % af alle hunde herhjemme ikke har denne lovpligtige hundeforsikring Det er bestemt ikke uden grund, at denne type forsikring er lovpligtig. Det kan meget hurtigt blive ekstremt dyrt for ejeren, hvis hunden laver skade på andre personer eller deres ting.

Man kan aldrig sikre sig 100 % mod ulykker og alt kan blive vendt op og ned på et splitsekund. Et skrækscenarie kan være, at din hund er skyld i et færdselsuheld. Her kan der både være personskade og skade på bil, som skal erstattes. Dette kan nærmest være umuligt uden en forsikring.

Der er meget stor forskel på hvor meget en lovpligtig ansvarsforsikring koster. Dette afhænger af hvilket forsikringsselskab du vælger. Vi har her gjort det muligt for dig at sammenligne priser fra forskellige forsikringsselskaber. Dette er en god mulighed, hvis du ønsker at tegne en ansvarsforsikring til din hund, eller hvis du allerede har en i forvejen, men ønsker at se om et andet forsikringsselskab kan gøre det billigere.

“Sammenlign priser på hundeansvarsforsikring”

En hundeansvarsforsikring dækker det erstatningskrav, der kan opstå, hvis din hund laver skader på andre personer eller deres ting.  Mange forsikringsselskaber dækker i hele Europa. Dette skal du være opmærksom på inden du tegner en lovpligtig hundeansvarsforsikring:

  • Hvis du går til konkurrencer udstillinger mm. med din hund, kan det være nødvendigt at tegne en udvidet ansvarsforsikring. Dette afhænger af hvilket forsikringsselskab du vælger.
  • Hvis din hund får hvalpe er der nogle forsikringsselskaber der også dækker hvalpene indtil de er en bestemt alder. (Ofte fire måneder gamle).

Leave a Reply

Your email address will not be published.