Den årlige præmie kan variere meget, alt efter hvilket forsikringsselskab du vælger at tegne din hundeforsikring hos. Samtidig skal du også være opmærksom på, at der også kan være stor forskel på selvrisiko beløbet og den årlige dækningssum fra forsikringsselskabet. Det kan derfor være en rigtig god idé at sammenligne priser, inden du tegner en hundeforsikring.

Der kan være mange penge at spare på forsikringer

På linket herunder, har du mulighed for at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. Det er gratis og uforpligtende. Det kan bestemt også anbefales, at prøve med andre type forsikringer end hundeforsikringen. Især når det gælder indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring, kan der være mange penge at spare. Dette gælder også, selvom du allerede har en forsikring. Det skader aldrig at se, om der er et andet forsikringsselskab, der kan tilbyde samme type forsikring til en bedre pris. Hvis dette er tilfældet, er det meget nemt at flytte forsikringsselskab.

Find billigste forsikringsselskab her! Brugt af over 100.000 danskere.
Hvordan flytter jeg en forsikring til et andet forsikringsselskab?

Det er ofte meget nemmere end du tror, at flytte en forsikring over i et andet forsikringsselskab. Ofte klarer det nye forsikringsselskab det hele for dig. De står ofte for opsigelsen af din gamle forsikring og klarer også alt papirarbejdet. Det eneste du skal gøre er, at skrive under på en accept, som du får fra dit nye forsikringsselskab.

Overskydende betaling får du retur

Du har penge til gode i det gamle selskab, hvis du opsiger dine forsikringer før hovedforfald. Den overskydende forsikringspræmie udbetales automatisk af det gamle forsikringsselskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published.