Lopper er en kæmpe plage, hvis de først er kommet inden for husets fire vægge. Dette skyldes blandt andet, at de kan være enormt svære at slippe af med. Lopper formerer sig ekstremt hurtigt, og en loppe bliver derfor meget hurtigt til mange lopper! Lopper ligger æg, som derefter bliver til larver og senere til pubber, som til sidst bliver til voksne lopper. De voksne lopper lever af at suge blod fra dit kæledyr. De opholder sig kun på dit kæledyr ca. 10 % af tiden. Når de er færdige med at suge blod, forlader de dyret og ligger rundt omkring i dyrets omgivelser, som også er dit hjem! Her opholder de sig ca. 90 % af tiden. Udover at behandle dit kæledyr med et velegnet loppemiddel, kan det være en rigtig god idé også at behandle omgivelserne, hvis du står overfor et massivt loppeangreb.

Hvad skal jeg bruge til at behandle hjemmet for lopper?

Det er vigtigt at tænke på vores egen sundhed, vores kæledyrs sundhed og miljøet. Vi anbefaler derfor Biospotix Spray Indoor, som bekæmper lopper i hunden og kattens miljø. Det er et naturligt, økologisk og miljøvenligt produkt, som er meget effektivt og nemt at bruge. Det sprayes i hunden og kattens omgivelser. Du kan læse mere om Biospotix Spray Indoor Her!

 ProduktBeskrivelsePrisKøb her:
loppespray-hus_1Biospotix Spray INDOORDræber loppeæg, larver og voksne lopper i dit kæledyrs omgivelser.
Det er et økologisk, naturligt og miljøvenligt produkt.
169 kr. Køb her!
Hvad skal jeg bruge til at behandle min hund og kat mod lopper?

Selvom du kan har set lopper på et af dine kæledyr er det vigtigt, at du udover at behandle omgivelserne også behandler alle husstandens hunde og katte. Det er vigtigt at du bruger et loppemiddel, som er beregnet til at behandle selve dyret.

Hvordan virker Biospotix Spray Indoor?

Loppemidlet Biospotix Spray Indoor er et loppemiddel til hjemmet og fås i 500 ml. som rækker til 40 kvm. Når loppemidlet sprayes i kæledyrets omgivelser, virker det ved at bryde insektets iltsystem, som derefter slås naturligt ihjel, uden bivirkninger for dit kæledyr. Det dræber både loppeæg, larver og voksne lopper. Udover at virke her og nu, så er det også med til at beskytte dit hjem mod nye loppeangreb. Dette skyldes, at efter du har behandlet dit hjem med Biopotix Spray Indoor, har det en virkning på voksne lopper i 2 måneder, og 7 måneder mod æg og larver.

Anmeldelser af Biospotix Spray Indoor

Loppemidlet har fået rigtig gode anmeldelser fra forbrugerne. Produktet har fået 4 ud af 5 stjerner. Læs anmeldelserne her!

Hvad kan jeg ellers gøre for at slippe af med lopperne?

Du er nødt til at væbne dig med tålmodighed, efter du har behandlet mod lopper. De forsvinder desværre ikke natten over. Dette skyldes loppernes livscyklus. Det kan tage flere måneder før hjemmet igen er loppefri. Du bør vaske dit kæledyrs tæpper og puder på 60 grader. Derudover er der en god idé at støvsuge dagligt, hvis dit hjem er angrebet af lopper. Husk at skifte støvsugerposen regelmæssigt. Denne fungerer nemlig som en perfekt ”lopperede” Det anbefales også at du behandler dig kæledyr forebyggende. På denne måde slipper du for et nyt loppeangreb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.