Rigtig mange danske familier har et eller flere kæledyr, som de holder utroligt meget af. Der knyttes ofte meget tætte bånd til et kæledyr, og de anses som en del af familien. De bringer stor glæde i hverdagen, men også store bekymringer, hvis dyret kommer til skade eller bliver sygt. Du kan undgå, at omkostningerne ved eventuelle dyrlægebesøg bliver til bekymringer. Dette kan du gøre ved at tegne en dyreforsikring, som dækker ved sygdom og skade. Med en dyreforsikring skaber du både tryghed for dig og dit kæledyr. Det er vigtigt at huske på, at dit kæledyr er 100 % afhængig af dig og dine beslutninger.

Pas bedst muligt på dit kæledyr med en dyreforsikring

Som dyreejer har du et stort ansvar overfor dit dyr. Kæledyr kræver omsorg og den rette pleje. Dette gælder også, hvis dyret bliver sygt. Med en dyreforsikring kan du passe bedst muligt på dit kæledyr og sørge for, at der altid er råd til, at dit kæledyr kan komme til dyrlægen.

Hvad koster en dyreforsikring?

De færreste kæledyr går igennem et helt liv uden at blive syge eller kommer til skade, derfor er en dyreforsikring en rigtig god investering. De fleste bliver overraskede over, hvor billigt man kan tegne en dyreforsikring. Et par besøg hos dyrlægen om året, har hurtigt ”tjent” forsikringspræmien hjem. Der gælder det samme for dyreforsikringer, som ved alle andre forsikringer. Der kan være rigtig mange penge at spare, ved at sammenligne priser. Dette er en rigtig god idé at gøre, inden du vælger forsikringsselskab. Her kan du se, hvad en dyreforsikring koster hos forskellige forsikringsselskaber.

“Sammenlign priser på dyreforsikring”
Hvilke dyr kan forsikres?

De mest almindelige kæledyr er hund og kat, men andre kæledyr som fx kaniner, marsvin, tamfugle/papegøjer mm. kan også forsikres. I Danmark er det lovpligt at have en hundeforsikring, hvis man har hund. Det er en ansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund laver skader på andre dyr, mennesker, eller deres ejendele. Den dækker ikke, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade. Det er derfor vigtigt, at tegne en hundesygeforsikring. Ofte kan du tegne begge forsikringer som en samlet pakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.