I Danmark har vi rigtig mange forsikringsselskaber, som tilbyder mange af de samme typer forsikringer. Det kan derfor være enormt svært og uoverskueligt, når man skal vælge forsikringsselskab.

God idé at samle sine forsikringer

Det er ikke kun en god idé, at samle sine forsikringer i et forsikringsselskab. Samtidig gør det også tingene mere overskueligt og der er ofte mange penge at spare. Jo flere forsikringer, du har samlet hos ét forsikringsselskab, jo større rabat giver de ofte. Der er dog nogle situationer, hvor det kan være en god idé at vælge et andet forsikringsselskab til en bestemt type forsikring. Et eksempel kan være en hundeforsikring. Det kan godt være, at dit forsikringsselskab, hvor du har alle dine forsikringer samlet, også tilbyder hundeforsikringer, men det er ikke sikkert, at de dækker optimalt. Lige præcis med en hundeforsikring, er det vigtigt at være opmærksom på forsikringsbetingelserne. Når det handler om hundesygeforsikring, er der ofte stor forskel på den årlige dækningssum blandt de forskellige forsikringsselskaber. Hvis man læser det med småt, vil man også meget hurtigt erfare sig, at hundesygeforsikringen hos nogle forsikringsselskaber kun dækker til hunden er 10 år gammel, imens andre forsikringsselskaber dækker hele hundens liv. Lige som ældre mennesker, så har ældre hunde en større chance for at blive syge end yngre hunde. Vi anbefaler derfor til hver en tid, at man vælger et forsikringsselskab der dækker hele hundens liv.

Lav et forsikringscheck engang imellem

Rigtig mange mennesker tegner en forsikring og beholder den i mange år, uden at tænke over, om de muligvis kan få den billigere et andet sted. Vi anbefaler derfor, at man jævnligt laver et forsikringscheck på sine nuværende forsikringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.