puppy-228691_1280

Som hundeejer kommer du ikke udenom at skulle have en forsikring til din hund. Dette skyldes at en ansvarsforsikring er lovpligtig i Danmark. Derudover er det en god idé at tegne en sygeforsikring.

Som dyreejer er det vigtigt at tage ansvar for sit kæledyr. Ligesom mennesker kan dyr blive syge eller komme til skade og få brug for behandling på et dyrehospital. Desværre har dyr ikke et frit sundhedsystem som os mennesker. Det kan derfor hurtigt blive meget bekosteligt, og i værste tilfælde er ejeren nødt til at vælge aflivning, hvis der ikke er råd til behandling. Derfor er det vigtigt at tegne en forsikring der dækker dyrlægeregninger, hvis dyret bliver syg eller kommer til skade.

Hvad koster en dyreforsikring?

En dyreforsikring er helt sikkert godt givet ud og er slet ikke så dyr som mange går og tror. Vi har gjort det muligt for dig at sammenligne priser på kæledyrsforsikringer hos de forskellige forsikringsselskaber. Du kan også se om der er penge at spare, selvom du allerede har en dyreforsikring. Det er gratis og uforpligtende at sammenlige priser og indhente tilbud. Det gør du ved at klikke på linket herunder:

“Sammenlign priser på dyreforsikringer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.