Kategorier
Uncategorized

Få din hund til at stoppe med at gø

Mange hunde gør uden at det er nødvendigt og det kan være frustrerende som ejer og generende for naboer og forbipasserende. Derfor er det godt at gøre noget ved den gøen hurtigst muligt, og det kan med vedholdenhed ret hurtigt trænes væk.

Er din hund en hvalp er der ret gode muligheder for at lykkedes med at få din hund til at stoppe med at gø, men en ældre hun kan have sværere ved at ændre vaner. Der kan altså være forskel på hvordan du skal gribe det an, og med ældre hunde især kan det være en god idé at anvende hjælpemidler som et anti-gø halsbånd allerede fra start af.

Uanset om din hund er en hvalp el. ej, så vil jeg anbefale dig at gå til opgaven i følgende rækkefølge:

  1. Vis hvem der bestemmer
  2. Vedholdenhed i en periode
  3. Brug et anti-gø halsbånd

Vis hvem der bestemmer

Det er vigtigt at du fra start af viser at det er dig der bestemmer. Hvis ikke du har gjort det fra start af, så ændre din tilgang nu og sæt dig i respekt. Det handler ikke om at råbe, men om at sige “nej” el. “stop” på en bestemt måde samtidig med at du “går indover hunden” med din krop.

Vedholdenhed

Bliv ved og ved og ved med at vise hvem der bestemmer og ikke mindt afbryde din hund når den begynder at gø. Som med alt andet er gentagelse og vedholdenhed nøglen til succes.

Brug et anti-gø halsbånd

Hjælpemidler kan gøre alting nemmere, og det gælder også i dette tilfælde. Et anti-gø halsbånd, og der er ikke tale om et ulovligt halsbånd det giver stød, men om et intelligent halsbånd der bruger vibrationer og lyde til at lære din hund med at stoppe med at gø.

Tak til anti-gø-halsbånd.dk for at byde ind med disse tips til at få din hund til at stoppe med at gø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *