Kategorier
Uncategorized

Loppemidler til hunde og katte

Når en hund har lopper klør den sig mere end normalt, og det er ikke godt for hundens pels el. hud. Derfor gælder det om at tage loppemidler i brug så hurtigt som muligt, så du undgår yderligere problemer.

Forebyggelse af lopper hos katte og hunde

Det bedste du kan gøre for at undgå at din hund får lopper er at forebygge det. Der findes en meget simpel og elegant forebyggelses mulighed, som enhver katteejer og hundeejer kan komme hurtigt i gang med til en billig pris, og dermed helt undgå lopper.

Det er et såkaldt loppehalsbånd det indeholder stoffer der afskrækker, ikke bare lopper, men også andre skadedyr som lus, flåter og tæger. Jeg vil anbefale alle hunde- og katteejere at benytte sig af et loppehalsbånd, især i sommerhalvåret hvor der er større sandsynlighed for at opfange disse skadedyr.

De bedste loppemidler til at fjerne lopper

Når ulykken er ude, er der ikke meget andet at gøre end at ty til nogle klassiske loppemidler, og her anbefaler jeg nogle af de bedste.

Hvilke loppemidler findes der?

  • Loppeshampoo
  • Loppespray
  • Loppepulver
  • Loppemiddel

Shampoo til hunde og katte mod lopper

Det mest normale at bruge mod lopper er en shampoo der får skadedyrerne væk fra huden og pelsen. Loppe shampoo til hunde og katte er billigt og effektivt, men den helt store udfordring kan lægge i at få dyret med på et bruse bad.

Spray til hunde og katte mod lopper

En spray er nem at anvende og de fleste kæledyr vil ikke lægge mærke til det i samme grad som når der er tale om et bad med shampoo og brus. Med en spray skal du bare sørge for at hele kroppen bliver sprayet og så vil stofferne i sprayen gøre resten af arbejdet.

Pulver til hunde og katte mod lopper

Loppepulver kan både virker når skaden er sket, men kan også virke forebyggende, ligesom et loppehalsbånd. Det er pulver som hunden el. katten skal indtage sammen med sin mad og pulverformen gør at den dårligt vil lægge mærke til det.

Pulveret mod lopper fungere på den måde at det ændre smag og lugt på blodet, hvilket gør det mindre attraktivt for skadedyr som lopper og flåter.

Middel til hunde og katte mod lopper

Det klassiske loppemiddel virker også ganske fortræffeligt, og er måske det der virker aller bedst hvis din hund el. kat allerede har fået lopper. Det er en lille tube el. pippet med loppemiddel der skal tømmes ned i nakken på din hund, og stoffer heri vil derefter få skadedyrerne til at forlade kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *