Kategorier
Uncategorized

Smaadyr

Sygeforsikring til små kæledyr

Mange danske familier har andre kæledyr end hund og kat. Små dyr som kaniner, marsvin, hamstere, fugle og andre små kæledyr har også behov for at komme til dyrlægen, hvis de bliver syge eller skadet. Dette kan resultere i store dyrlægeregninger. Mange kæledyr aflives hvert år af den simple årsag, at ejeren ikke har råd til at betale disse dyrlægeregninger. Dette er der en løsning på – nemlig en sygeforsikring. Find din forsikring til dit smådyr under her! 

UdbyderNavnBeskrivelseFind her!
TjenestetorvetIndhent tilbud på din smådyrsforsikring.Indhent tilbud!
Findforsikring.dkIndhent tilbud på din smådyrsforsikring!Indhent tilbud!

Tryghed for både dig og dit dyr

En sygeforsikring til små dyr har til formål at skabe tryghed for både dig og dit kæledyr. Med en sygeforsikring behøver du ikke at bekymre dig om hvornår dit kæledyrt bliver syg og skal til dyrlægen. En kæledyrsforsikring hjælper dig med at dække udgifterne til dyrlægeregninger, dette skaber en stor tryghed i hverdagen.

Selvrisiko – din del af regningen

En selvrisiko er den del af dyrlægeregningen, som du selv skal betale.  Det er forskelligt hvad selvrisikoen er alt efter hvilket forsikringsselskab du vælger.

Livsforsikring til smådyr

Med en livsforsikring kan du få erstatning, hvis dit kæledyr dør eller skal aflives på grund af alvorlig sygdom eller skade. Forsikringsværdien fastsættes oftest ud fra markedsværdien som oftest er købsprisen. De fleste forsikringsselskaber har en nedre grænse for markedsværdien.

Det er oftest dyre papegøjer, som mange vælger at livsforsikre. For at dit kæledyr kan livsforsikres, kræver forsikringsselskabet ofte:

  • ID mærkning. Ofte i form af microchip eller tatovering. Hvis det er en papegøje skal den ID mærkes med en microchip eller ringmærke.
  • Dyrlægeattest kræves hvis livsforsikringsbeløbet overstiger en bestemt værdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *